Blog

Bělení zubů s novou technologií BlancOne

Bělení zubů s novou technologií BlancOne

Bělení zubů s novou technologií BlancOne

Image

Rychlé, účinné a cenově dostupné bělení zubů je nyní možné díky revoluční profesionální technologii BlancOne! Na rozdíl od běžných metod bělení, používá BlancOne unikátní fotochemický gel se dvěmi speciálními složkami, díky nimž je nejen rychlejší, ale také hloubkově účinnější a jemnější. Technologie BlancOne činí z bělení kosmetický zákrok s vynikajícími výsledky během několika minut. Je šetrný ke sklovině a dásním. Zákrok bělení zubů BlancOne nevyžaduje použití bariér na dásně, desenzibilizátorů nebo remineralizátorů.

BlancOne nabízí 2 metody ordinačního bělení, které vyhovují individuálním potřebám pacienta. Systém CLICK je ideální volbou pro začátek. Rychle rozzáří úsměv během několika minut a za skvělou cenu. Systém TOUCH poskytuje 3-4krát intenzivnější výsledky během jedné návštěvy a poskytuje hlubší a trvalejší bílý odstín.

Ordinační bělení zubů BlancOne CLICK


Výhody:


  • ROZZÁŘENÍ ÚSMĚVU: spokojení pacienti díky okamžitě viditelnému zlepšení, a to hned po dentální hygieně.
  • JEN 15 MINUT BEZ GINGIVÁLNÍCH BARIÉR: bělejší úsměv během několika minut.
  • SKUTEČNĚ PŘIJATELNÁ CENA: stále více lidí si přeje bělejší úsměv a díky přijatelné ceně BlancOne si ho může dovolit každý!


Postup

 Proces BlancOne CLICK je rychlý a neinvazivní. Dentální hygienistka nanese na zuby gel a poté jej pomocí LED lampy aktivuje. Tento proces trvá přibližně 15 minut a může rozzářít Vaš úsměv o několik odstínů. LED světlo pomáhá tento gel aktivovat a urychlit proces bělení. 

 Před zákrokem musí být pacienti vyšetřeni, aby se zjistilo, zda je pro ně zákrok vhodný. Pokud má například pacient kazy nebo jiné zdravotní problémy v ústní dutině, může být bělení zubů kontraindikováno. Celkově je BlancOne CLICK účinným způsobem, jak dosáhnout bělejších zubů, ale výsledky mohou být dočasné a liší se v závislosti na stavu zubů a příčině zabarvení. Pacienti by také měli pečlivě dodržovat pokyny svého dentálního hygienisty, aby se minimalizovaly možné vedlejší účinky, jako je citlivost zubů po zákroku.

Objednejte se on-line

Pro naše pacienty nabízíme možnost objednání on-line.

Ordinační bělení zubů BlancOne TOUCH


Výhody:


  • ÚČINNÝ A BEZPEČNÝ: díky fotochemické technologii Touch účinně používá nízké procento peroxidu vodíku v souladu s evropskými směrnicemi.
  •  KOMFORTNÍ: BlancOne TOUCH probíhá během jediného sezení v délce 30-45 minut. 
  • HLUBOKÉ A DLOUHOTRVAJÍCÍ VÝSLEDKY: bělení zubů působí do hloubky a dosahuje ideálních a dlouhotrvajících výsledků.

Postup


  
  • Konzultace: Na začátku provedeme důkladnou konzultaci, během které se seznámíme s Vašimi očekáváními a zkontrolujeme Vaše zuby, abychom určili vhodnost procedury.
  • Příprava: Před samotným bělením provedeme profesionální čištění Vašich zubů, odstraníme povrchové skvrny a zubní plak, což zajistí lepší výsledky bělení.
  • Bělení: Na zuby aplikujeme speciální bělicí gel BlancOne Touch, který obsahuje aktivní složky pro rychlé a efektivní bělení. Poté se aktivuje světelný zdroj, který urychluje proces bělení.
  • Kontrola výsledku: Výsledky bělení zubů pomocí BlancOne Touch jsou obvykle dlouhodobé, v případě, že pacient dodržuje dobrou ústní hygienu a navštěvuje dentální hygienu.
Cena bělení zubů BlancOne


  • Ordinační bělení zubů BlancOne (CLICK) (S přirozeným efektem bez citlivosti skloviny, po dentální hygieně)  
    1 500 Kč + dentální hygiena 1 990 Kč ´= 3 490  


  • Ordinační bělení zubů BlancOne (TOUCH) (Intenzivní ordinační bělení pro zářivě bílé zuby, nulová citlivost skloviny, po dentální hygieně)    
    3 800 Kč + dentální hygiena 1 990 Kč = 5 790  
Objednejte se on-line

Pro naše pacienty nabízíme možnost objednání on-line.

Naše kontakty

Smile Centrum Vysočany

Jandova 598/1, 190 00 - PRAHA 9

KDY K NÁM?
V době:
Po: 7.30 - 19.00
Út: 7.30 - 17.00
St: 7.30 - 19.00
Čt: 7.30 - 19.00
Pá: 8.00 - 16.00
So: ZAVŘENO
Ne: ZAVŘENO